Margot Dopheide

Primal Rebirth en Lichaamsgeoriënteerd therapeut / Trainer 

Lichaamsgericht therapeut Margot Dopheide“Veelal zoeken we antwoorden buiten ons zelf. We willen een oplossing met ons hoofd bedenken. Met lichaamsgeoriënteerde therapie is de ingang je eigen lijf. Hier liggen antwoorden. Dat is het startpunt om je klachten en problemen te onderzoeken. En is een diepgaande ontdekkingstocht die je terugbrengt bij je essentie.” vertelt Margot.

Wil je je patronen onderzoeken? Of wil je loslaten?
Hoe kan ik mij zelf in het dagelijkse leven ontspannen?
Hoe ga ik om met rouw?

De kern in de sessies zij contact maken met diepere lagen in jezelf, waarin gebruik wordt gemaakt van ervarings- en lichaamsgeoriënteerde psychotherapie.

Thema’s waar mee gewerkt wordt:
Vinden van je essentie: loskomen van je oude overlevingsstratiegieën
Verlies en verandering: proces van rouwen is onbekend en niet eenvoudig om hier mee om te gaan. Of het nu om het verlies van een dierbare gaat, je baan of verlies van gezondheid.
Vrij van stress: Iedere gedachte en emotie met een negatieve lading leidt tot stressreacties in het lichaam. Leren hoe je spanning kan loslaten en in balans kan leven.

Margot motiveert en inspireert om je unieke zelf tot uiting te laten komen.
Ze werkt lichaamsgeoriënteerd en maakt gebruik van meditatie, visualisatie, innerlijk kindwerk, voice dialogue, ademen en zelfregulatie.

Margot is aangesloten bij SBLP: Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Sessies kunnen (gedeeltelijk) worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Meer informatie over behandelingen & tarieven:

Innerlijke groei
Margot Shunya Dopheide
06 – 3375 2414
info@innertrans.nl
www.innertrans.nl