Margot Dopheide

Primal Rebirth en Lichaamsgeroriënteerd therapeut / Trainer 

“Veelal zoeken we antwoorden buiten ons zelf. We willen een oplossing met ons hoofd bedenken. Met lichaamsgeoriënteerde therapie is de ingang je eigen lijf. Hier liggen antwoorden. Dat is het startpunt om je klachten en problemen te onderzoeken. En is een diepgaande ontdekkingstocht die je terugbrengt bij je essentie.” vertelt Margot.

Wil je je patronen onderzoeken? Of wil je loslaten?
Hoe kan ik mij zelf in het dagelijkse leven ontspannen?
Hoe ga ik om met rouw?

Door contact te maken met je emoties en hier bewust van te worden kun je je volwassen-zijn versterken en in het hier en nu gaan leven. Je lichaam helpt je hierbij. Luisteren naar je lichaam is naast werken met het innerlijk kind, een essentieel deel in mijn werk: “In contact komen met je oorspronkelijkheid (primal) geeft je je vrijheid terug, biedt keuzemogelijkheden en verbinding met jezelf.”

Margot motiveert en inspireert om je unieke zelf tot uiting te laten komen. Ze werkt lichaamsgeoriënteerd en maakt gebruik van meditatie, visualisatie, innerlijk kindwerk, voice dialogue, ademen en zelfregulatie.

Margot is aangesloten bij SBLP: Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Sessies kunnen (gedeeltelijk) worden vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Meer informatie over behandelingen & tarieven:

sky-omslagfoto-met-lotus
Margot Shunya Dopheide
06 – 3375 2414
info@innertrans.nl
www.innertrans.nl