Stap voor stap een nieuwe trap

Als gevolg van het co-creatie proces en de klusdagen binnen Via Natura,

De trap

 

heeft de wachtruimte een metamorfose ondergaan. De trap is gerenoveerd en er is een boekenkast bijgekomen.

Het project is uitgevoerd door Ton van Poorten, hij heeft dagen besteed om het werk in zijn werkplaats voor te bereiden. Bij de renovatie van de trap werd hij geassisteerd door Walt van der Pol. Ton we kunnen jou niet genoeg bedanken voor jouw onuitputtelijke inzet en wat je ons gegeven hebt!

De trap was zo mooi geworden, dat Michelle Giesbert en Jody Bard het niet konden laten de trapleuning een nieuwe verflaag te geven.

Walt, Michelle en Jody ook jullie ontzettend bedankt!

Boekenkast

Mocht je na het lezen van dit bericht de wachtruimte willen bewonderen, dan is een bezoek aan Via Natura zeer de moeite waard!

 

Ben je geïnteresseerd in Ton zijn werk, ga dan naar https://www.facebook.com/houtalier.samenverderkijken