Tijden van Verandering: afscheid van Via Natura

Het is nu 5 jaar geleden dat Via Natura startte na een fikse verbouwing.

groepsruimte

Vier vrouwen, Deirdre, José, Annette en Cathalijn openden groepspraktijk Via Natura.  Een prachtige groepsruimte met mooie bamboe vloer en 3 praktijkruimtes.

Het cursusaanbod groeide en menig therapeut heeft in het concept meegedraaid: elkaar versterken, meer zichtbaar zijn, en met meerdere in een gebouw een praktijk hebben. Na ±1 ½ jaar stapten eerst Cathalijn en daarna Annette uit de maatschap.

Inmiddels is Deirdre fulltime bezig met ceremonies. José wou aanvankelijk verder gaan met Via Natura, maar sinds een paar maanden is het voor haar duidelijk dat dat niet gaat gezien de vernieuwing in haar praktijk: retraites en het ontwikkelen van een online programma.

En zo is het dat Via Natura haar deuren gaat sluiten.

Eindfeest
Zondag 27 januari 2019 slotfeest in Centrum Via Natura
Tijd: 16.00 – 21.30 uur

Vanmiddag worden herinneringen gedeeld, waardes beleefd, muziek gemaakt worden en er kan genoten worden van een hapje en een drankje.

Om 18.00 zal er een maaltijd gedeeld worden (potluck), waarna we het geheel af sluiten met heerlijk mantra zingen van 19.30-21.30.

Ieder die wil is van harte welkom dit met ons te vieren, of het nu de hele feesttijd betreft of een gedeelte daarvan.

De vorm verandert, dat wat in Via Natura ontstaan is, gaat in verscheidene vormen verder! Lees wordt vervolgd in de Nieuwstraat.