De Foundation: vier dagen vol verandering en vreugde

Nieuwe cursus: Access Foundation

Vanaf deze maand start er een nieuwe, vierdaagse cursus bij Via Natura die elke maand zal worden gegeven door Stéphanie Wonders:
de Foundation van Access Consciousness.

Tijdens deze vier dagen ontvang je de tools, heerlijke lichaamsprocessen, een manual, oneindige mogelijkheden en nog veel meer.
De investering in jezelf is € 1250 voor vier dagen vol plezier.

De eerstvolgende cursussen in Deventer beginnen op 18 mei, 29 juni, 13 en 27 juli, en 3 en 17 augustus.
Wil je meer weten? Je vindt me via 06-316 75600, cbnfree@yahoo.com, en op de site van Access, waar nog veel meer te vinden is, ook over de Foundation: www.accessconsciousness.com en nld.accessconsciousness.eu

Wat is er zo anders aan de Foundation?
Ken je dat, dat je gewoon weet dat er meer moet zijn? We leren als kind dat wonderen en magie niet bestaan, en dat je alleen kunt vertrouwen op logica en zoeken naar het juiste. In de Foundation krijg je de tools aangereikt om buiten deze realiteit te gaan, en kunnen jouw zijn, jouw magie en jouw wonderen met gemak tevoorschijn komen. Zonder dat er ook maar iets verkeerd is, of dat je nog dingen buiten jezelf hoeft te zoeken. Met de Foundation kun je alles veranderen, ook dat wat onveranderlijk lijkt of zelfs onmogelijk. Je leert varen op wat voor jou licht of zwaar is, en waarnemen wat jij wilt creëren en ontvangen hier op aarde. Met gemak, met plezier, en met geld, relaties – met alles. “Als ik kon toveren…” Kan dat? Ja, dat kan echt. Wat weet jij? Wat als je jouw potentie zou gaan leven, en je je leven kon creëren, precies zoals je dat ten diepste wenst? Wat als je leven en jouw bestaan een bron van vreugde en gemak kunnen zijn, voor jou en je lichaam? Vraag het rustig als je meer wilt weten, ik hoor graag van je!

Wie geeft de cursus?
Stéphanie Wonders, 44: “Van kleins af aan heb ik altijd geweten dat er meer mogelijk moet zijn dan wat er in deze realiteit te vinden is. Dus ging ik daarnaar op zoek. Na allerlei cursussen in persoonlijk ontwikkelingsland te hebben gevolgd, kwam ik Access Consciousness tegen. En de timing was geweldig! Vier dagen nadat de vader van mijn toen acht maanden oude dochter aangaf dat hij geen relatie aankon, en ik echt niet wist waar ik het moest zoeken, begon ik met Access. In één dag ging ik van radeloos naar gelukkig, bijna uitzinnig. En bij de Foundation, in tegenstelling tot alle eerdere cursussen, was het effect twee weken later niet uitgewerkt. Integendeel. Ik had elke dag meer mogelijkheden en meer plezier, en ik ben ongelooflijk dankbaar voor alles wat ik mag zijn, creëren en ontvangen, alleen of samen met mijn sprankelende dochter van drie. We reizen nu samen over de hele wereld en ons leven is vol gemak, plezier en magie!”