Innerlijke Alchemie: je botten leren ademen

Beheren van je levenskracht, ontvangen door overgave.

Gebaseerd op Healing Tao
en
Beenmerg Nei Kung.

Tussen half juni en half juli geeft José Starmans een cursus van 4 bijeenkomsten van 2-4 uur op donderdag-en vrijdagavonden.

Kosten: €150,-

Waar het om gaat in deze cursus is het leren ontvangen, chi, levenskracht, te absorberen en op te slaan. En om deze te gebruiken voor zelfheling, heling van anderen, de aarde, universum. Uiteindelijk, als je je dit helemaal eigen kunt maken, kun je makkelijker manifesteren.

De inhoud van deze korte cursus:

Innerlijke Glimlach, brengt je in overgave en diepe ontspanning, zo leer je ontvangen.

De 6 Helende Klanken, die de organen in harmonie brengen.

De Oorspronkelijke Kracht en de 3 Breinen.
Buikbrein, Hartbrein en Hoofdbrein zijn centra die je kunt opladen. Als je ze verbindt ontstaat er een bewustzijnsveld van Ik Ben. (I Chi).

Hemelse Kringloop.
Bij deze leer je blokkades uit je wervelkolom en chakras  te verwijderen en de enige te circuleren.

Beenmerg Neikung.
Intensief reinigen en openen van je systeem, o.a. door te kloppen met verscheidenen voorwerpen. Met o.a. een boonzakje, bamboe roede en metalen roede. Ook door te schudden en eerder geleerde technieken van de Healing Tao.

Daarna leer je in je botten te ademen, het beenmerg te “wassen” en Chi in je botten op te nemen en samen te persen. Geel beenmerg verandert dan uiteindelijk in rood beenmerg, wat optimale gezondheid en vitaliteit teweeg brengt. Chi in je botten geeft diepe aarding  en kracht.

José geeft aan: “Ik besef dat dit een stoomcursus is, normaal is elk onderdeel een cursus van een aantal lessen. Ik wil het echter toegankelijker maken om sneller dit proces te doorlopen. Volgens mij is de tijd daar rijp voor en is ook de noodzaak er. Spirituele mensen lopen het risico te verijlen en daardoor kracht te verliezen in de botten, zoals ook bij mij het geval was. Ondanks voedingssuplementen was mijn osteoporose toegenomen. Bij mijn zoektocht naar de oorzaak herkende ik mij in het gegeven van “verijlen”, zo kosmisch gericht worden dat ik niet geheel aards meer aanwezig was. Het voelt nu heerlijk om de levenskracht tot in mijn botten te ervaren. Ook komt het vaak voor dat mensen makkelijk geven, maar moeilijk kunnen ontvangen. Ook dat gaat o.a. ten koste van je botten.”

De technieken van Healing Tao en Beenmerg Neikung komen uit een oeroude traditie, die deels in geen enkel boek te vinden is. Ze bieden mogelijkheden om in deze tijd de positieve veranderingen die gaande zijn, te versterken.

Mocht je na deze cursus meer diepgang willen, kun je altijd meer tijd ervoor uittrekken en cursussen hierin volgen. En waarschijnlijk ga ik ook nog een vervolgcursus organiseren in het najaar.

Data:
donderdag 22 juni 20.00-22.00,
vrijdag 30 juni 18.00-22.00,
donderdag 6 juli of vrijdag 7 juli 18.00-22.00
donderdag 13 juli 20.00-22.00.

Mocht je één of 2 data niet kunnen en het spreekt je wel aan, geef je dan toch op. De lessen worden opgenomen en kan je individueel bijspijkeren zodat je weer aan kunt haken.

Voor meer info en aanmelden:
jose@praktijkcare.nl
06 – 150 406 31