Jeanet ter Veer

Acupuncturist

Jeanet: “Enkele jaren geleden kwam acupunctuur op mijn pad. Toen ik erover las, wist ik direct dat ik er iets mee moest gaan doen. Het is duizenden jaren ouden en het wordt wereldwijd gebruikt. Dan moer er wel een positieve werking vanuit gaan. De mens wordt als geheel gezien, inclusief het mentale aspect. Met acupunctuur wordt uw algehele welbevinden behandeld en niet alleen de specifieke klacht. De achterliggende oorzaken worden aangepakt. Ik voel mij thuis in deze grondige manier van werken.

Acupunctuur helpt bij diverse klachten. Bij acute problemen maar vooral ook bij chronische klachten. Het is daarnaast prima in te zetten als aanvulling op andere (reguliere) therapieën. Meer informatie over de toepassing van acupunctuur is te vinden op mijn website. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.”

Jeanet is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT, waardoor verschillende aanvullende verzekeringen de behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden.

 

Meer informatie over behandelingen & tarieven:

Jeanet ter Veer
Tel: 06-30969465
jeanet@veerkrachtacupunctuur.nl
www.veerkrachtacupunctuur.nl

 

 

 

06-30969465
jeanet@veerkrachtacupunctuur.nl
www.veerkrachtacupunctuur.nl