Mantra zingen zondagavond

Het gebeurt over de hele wereld. Ook in Nederland op talloze plekken. Mensen doen het thuis, op de yoga, met hun boeddhistische vrienden, in de kerk, met mantrameezingconcerten, op spirituele festivals…


Bij Via Natura, bij Devina, gaat de aandacht de komende tijd liggen op het thema Licht & Liefde. Elke mantra heeft zo zijn eigen specifieke intentie, maar wat ik in de loop van de jaren heb ondervonden, is dat mantra zingen in het algemeen een uitstekende manier is om Licht & Liefde te genereren. En in de wereld te brengen. En de wereld heeft het nodig. Nou ja, niet zozeer de wereld, de aarde – die kan zichzelf eigenlijk prima helpen – maar vooral de mensen die erop leven.

Veel mensen leven in een sfeer van angst, pijn, verdriet en boosheid. Het zijn moeilijke tijden. De ontwikkeling van het universum gaat razend snel, en we kunnen het nauwelijks bijbenen. Mensen hebben het dus moeilijk, en kunnen ondersteuning goed gebruiken. In Via Natura gaan we dat voortaan doen door met onze stemmen, onze klanken, energie te genereren die helend is voor de wereld om ons heen. En dat is niet eens zo ingewikkeld. We hoeven er alleen maar te zijn en samen te zingen. Vanuit het hart, vanuit ons lijf, vanuit onze ziel. Zoals het komt. De mantra’s zijn onze voertuigen, de reis zelf leidt naar het Licht en de Universele Liefde. Ontspannen, helemaal vanzelf. Want wij zíjn Liefde.

En of je je nou geroepen voelt door deze boodschap, of gewoon lekker wil zingen, het maakt niet uit. Jouw aanwezigheid, vanuit het plezier dat je hebt met het zingen, creëert precies dat wat Licht en Liefde heet.

Wanneer: Iedere laatste zondag van maand van 19.30 – 21.30 uur

Volwassenen 7,50
Kinderen tot 12 jaar 5,-

Graag aanmelden bij:

Roger Vossen
Tel: 06-41170346
rogervossen@live.nl