Nieuw: Orange coaching

Orange staat voor kracht. De kracht in jezelf. Iedereen wordt hiermee geboren.

Lilian

Zonder dat we ons er van bewust zijn bedekken we in de loop van ons leven deze kracht met lagen van zelfafwijzing. Hierdoor voelen we ons onzeker en raken we een deel van onszelf kwijt.

Voor wie?

Voor mensen die terug willen komen in hun eigen kracht bij o.a. burn out, stress en gebrek aan zelfvertrouwen. Mensen die bang zijn voor afwijzing en op zoek zijn naar erkenning en meer eigenwaarde. Mensen die zichzelf willen zijn, die beter grenzen aan willen geven en die meer ruimte willen geven aan gevoelens en emoties. Je weer goed voelen begint bij bewustwording. Als je je gevoelens beter begrijpt en kan toelaten kom je dichter bij jezelf en groeit je zelfvertrouwen.

Werkwijze

De essentie van mijn coaching is het toestaan van gevoelens, ook al wil je er het liefst van weg. Gevoelens bevatten veel informatie over wie je echt bent, over wat je echt wilt, over grenzen, angsten, verlangens, behoeftes en passies. Tijdens de oefeningen in het coachtraject ga je deze dingen bij jezelf ervaren en voelen. Je leert je gevoelens toe te staan en ziet dat deze bij jou horen. Hierdoor komt er meer inzicht, acceptatie en ontspanning in jezelf.

Terugkomen in je kracht

Je gaat ook ontdekken wat de invloed is van je negatieve en vaak onbewuste gedachten en gevoelens op je leven. Je leert zien in welke patronen je vastzit en hoe je jezelf hieruit kunt losmaken. Bijvoorbeeld: je laat je leiden door de onbewuste aanname “Ik ben niet goed genoeg”. Je ziet hoe dit je uit je evenwicht haalt en welke belemmerende gevolgen dit heeft op je dagelijks bestaan. Gedurende het coachtraject komt er steeds meer bewustwording  en vertrouwen in jezelf. Hierdoor kun je negatieve patronen doorbreken, grenzen aangeven  en nieuwe keuzes maken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

Nieuwsgierig?
Bel mij voor meer informatie of maak een afspraak voor een intakegesprek bij Centrum Via Natura. Ik begeleid je graag in dit boeiende proces om te ontdekken wie je echt bent en om terug te komen in je eigen kracht.

 

Hartelijke groet,

Lilian Mekenkamp

www.orangecoaching.nu
info@orangecoaching.nu
06-21872482