Paul de Haan

Qi Gong trainer

paul-kleinPaul: : Ik ben begonnen met Tai Chi bij Fire Dragon in Den Haag. Hier kwam ik in aanraking met Zhineng Qi Gong. Ik was direct onder de indruk van de kracht, maar ook van de eenvoud. Al snel merkte ik wat het met me deed. Mijn lichaam werd soepeler. Het moment dat ik de Qi door mijn lichaam kon voelen stromen, raakte mij diep. Het was een ervaring die ik nog niet eerder zo had gevoeld.

Qi Gong werd een dagelijks onderdeel in mijn leven en ik wilde me steeds verder in Qi Gong verdiepen. Ik heb de opleiding tot Zhineng Qi Gong docent gevolgd bij Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai te Amersfoort. Deze opleiding heeft me erg veel geleerd en gegeven waardoor Qi Gong niet meer is weg te denken uit mijn leven.

Een mooi voorbeeld van wat Qi Gong voor je kan betekenen, heb ik aan den lijve ondervonden. Al jaren werd ik geplaagd door een steeds terugkerende hernia in één van mijn onderste rugwervels. Soms zo heftig, dat ik vrijwel niet meer kon lopen of staan. Al liggend op de grond ben ik dagelijks de oefeningen gaan visualiseren en heb ik de Qi extra naar mijn rug gericht. De hernia verdween zonder operatie. Tegenwoordig is mijn rug sterk en soepel en ik heb sindsdien geen rugklachten meer gehad.

paul-1024x768Heel graag wil ik mijn kennis en ervaring delen zodat meer mensen net zo kunnen genieten van Qi Gong als ik!”

Vanaf februari 2019 start Paul de Haan met ‘True Self’
Lees in het bericht ‘wordt vervolgd

Meer informatie en tarieven:

Paul de Haan
Kai He
tel: 06 46 398 030
info@pauldehaan.nl
www.kaihe.nl