Via Natura: Van Groepspraktijk naar Centrum

Therapeuten en trainers verbinden zich in een nieuw centrum voor bewustwording in Deventer

img_8012-edited

Centrum Via Natura is de nieuwe naam van wat voorheen Groepspraktijk Via Natura heette. “De oude naam voldeed niet meer: we zijn het afgelopen jaar meer dan een groepspraktijk geworden.” aldus José Starmans, naast Deirdre Carter oprichters van het eerste uur. Trainers en therapeuten gaan gezamenlijk het nieuwe centrum voor bewustwording in Deventer dragen.

Gezamenlijk

José Starmans: “We willen een centrum zijn waarin alle trainers en therapeuten hun ideeën kunnen inbrengen en waarin verantwoordelijkheden gezamenlijk gedragen kunnen worden. Omdat we samen meer draagvlak kunnen genereren en meer mensen hopen te bereiken.

We gaan ons richten op: van overleven naar leven. Omdat het volgens ons belangrijk is je niet te laten leven, maar keuzes te maken waardoor je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en de wereld waarin je leeft. Zowel op het gebied van je gezondheid, je geluk en je sociale structuur.”

Breed aanbod

In 2017 presenteert Centrum Via Natura een breed aanbod waaronder diverse vormen van yoga en meditatie, innerlijk kindwerk, mindfulness, Qi Gong, voedingsadviezen en verscheidene therapieën: craniosacraal, orthomoleculair, natuurgeneeskundig, primal rebirth, traumaheling.”

Centrum Via Natura is gevestigd in een monumentaal pand aan de rand van de binnenstad van Deventer en uitkijkend op het stadspark aan de Singel. De hoofdingang zit aan de T.G. Gibsonstraat 41 in Deventer.
Op internet te vinden op www.centrumvianatura.nl en bereikbaar via info@centrumvianatura.nl en 06-41667680

Dit bericht heeft in de lokale media gestaan, waaronder de Deventer Post