Vrouwen workshop: Beminnen

Wees welkom vrouwen! 

women_0

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees welkom op een onderzoekende reis en een verzachtende ontmoeting met je Zelf en de ander door middel van meditatie, helingswerk, je eigen creatief vermogen, zang, lichaamsbeweging en delen met elkaar.

Vrouwen workshop:
Beminnen – Liefde voor jezelf, liefde voor anderen.
24 maart 2017 van 19:30 – 22:30
Door Deirdre Carter en Kiki Meyer

Wanneer je met zachte ogen naar jezelf en datgene wat aangeraakt wordt kan gaan kijken, zal dit spiegelmoment belangrijke handvatten naar een vrijer en liefdevoller leven worden waarbij je meer in je kracht komt te staan en durft te helen wat geheeld wil worden, durft los te laten wat je niet meer dient.

Kiki’s InBORN Wisdom

Mens, vrouw, moeder, dochter, vriendin en zuster van … Doula, zwangerschaps- en babymasseuse, idealist, wegbegeleidster, levensgenietster, natuurliefhebster, kunstenares, visionair met een missie, houdt van (de diepe betekenis van) meditatie. Als doula en zuster wijdt ze zich aan het dienen van (zwangere) vrouwen (en hun partners), steun biedend aan het proces van heling en inwijdingen op het vrouwelijke pad naar nog meer heelheid, bewuste zwangerschap, (thuis)bevalling en de postpartum periode …

Deirdre’s spirit

Deirdre heeft van jongs af aan de roep gehoord van haar spirit. Door de directe verbinding met de “ongeziene” wereld zocht ze naar manieren om zich hierin te verdiepen en het grote mysterie te verkennen. Dit pad leidde haar door studies in onder andere Natuurgeneeskunde, Astrologie, Sjamanisme, Energiewerk, Sacred drumming en Holistisch Coaching. Haar praktijk GeneesWijs bestaat al sinds 2003. Deirdre is moeder van 4 kinderen en voelt sterk het belang van het helen van de vrouwelijke lijn, het volwassen vrouwelijke aspect, om te zorgen voor een genezing van de wereld waarin we nu leven. Zodat ook de toekomstige generaties van deze prachtige planeet kunnen genieten.

Aanmelden voor de workshop:
geneeswijs@gmail.com