We stellen voor: Margot Dopheide

Ooit heb ik een jaar gereisd en voelde vrijheid en kracht. Iedere keuze die ik toen maakte was goed. Deze reis is zo’n 25 jaar geleden.

imgp4907-edited-1

Daarna volgde mijn innerlijke reis. Ik leerde luisteren naar mijn lichaam: een wereld ging voor mij open. Ik ervaarde dat vrijheid diep in mij zat.

Dat heeft gebracht dat ik gegroeid ben naar lichaamsgericht therapeut. Reizen komt ook terug in de naam van mijn praktijk: Innertrans. Dit staat voor innerlijk groeien & transitie.

Primal 

Oorspronkelijkheid, daar gaat primal rebirth therapie over. Ik werk met het innerlijk kind, wat een metafoor is voor de overtuigingen (negatief en positief) die we in onze vroege kindertijd hebben opgedaan.

Terug naar je essentie, terug naar jezelf via het oorspronkelijke kind in jezelf. Dat geeft je je vrijheid terug, biedt keuzemogelijkheden en verbinding met jezelf.

Ik werk lichaamsgeoriënteerd en maak gebruik van meditatie, visualisatie, voice dialogue, ademen en zelfregulatie.
Daarnaast begeleid ik individuele schrijfsessies, waarin je al schrijvende op zoek gaat met vragen die je bezig houden. Schrijfervaring is niet nodig, door de oefeningen ontstaan de woorden als vanzelf.

Ik ontmoet je graag op jouw pad.

Hartelijke groeten,
Margot Shunya Dopheide

Meer over Margot op deze pagina

Margot Shunya Dopheide
06 – 3375 2414
info@innertrans.nl
www.innertrans.nl