Wordt vervolgd in de Nieuwstraat

Een jaar of vijf geleden hield de ruimte in Deventer waar ik mijn Qi Gong trainingen gaf ermee op. Op aanraden van vrienden ben ik bij Via Natura gaan kijken. Ik was blij verrast over de ruimte, de sfeer en de warme groep mensen die het beheerden en hun passie daar uitvoerden. In een korte tijd voelde ik me er thuis en werd het ook “mijn ruimte”.

Fijn en stimulerend om als een soort collectief naar buiten te kunnen treden. Geweldig wat José, Deirdre, en eerder ook Annette en Cathalijn hebben neergezet.

Vervolg
Ik vind het het dan ook erg jammer dat Via Natura er mee stopt, daarom heb ik het initiatief genomen om een “nieuwe Via Natura” neer te zetten:
De zelfde warme sfeer en uitstraling, een goed aanbod van interessante trainingen en workshops, maar op een andere locatie en met een nieuwe naam.

Blijkbaar een goed idee, in no time vond ik een ruimte met veel mogelijkheden en op loopafstand van Via Natura. Er moet nog wel het een en ander aan gebeuren maar per februari 2019 opent:
(tekst gaat verder onder afbeelding)

 

 

 

 

 

 

 

Meerdere trainers, coaches, van Via Natura hebben al aangegeven hierin mee te willen gaan, dus ook op de nieuwe locatie kunnen we een prachtige diversiteit van trainingen en workshops aanbieden.

Nieuwsgierig?
De opening en open dag is op zaterdag 2 februari 2019. Welkom!

Hartelijke groeten, Paul de Haan

“True Self”
Nieuwstraat 35
7411 LG  Deventer
Mail: info@kaihe.nl
Tel.: 06 46398030